На днях приготувала смачне печиво, яке просто тане у роті, з мінімальною кількістю інгредієнтів! 5 хв йде на заміс тіста + час на формування і випічку!
Інгредієнти:
- Вершкове масло м’яке 100 г
- Цукор 1,5 ч. л.
- Сіль щіпка
- Вода 200 г
- Борошно 150 г
- Яйця 3 шт.
Приготування:
У каструлю з товстим дном викладаю м’яке масло, додаю цукор і сіль, вливаю воду. Ставлю на маленький вогонь, постійно помішуючи до розчинення. Тоді всипаю борошно і знову помішуючи, доводжу масу до загустіння і однорідності.
Додаю в масу яйця по одному і замішую міксером до одноріднсоті.
Перекладаю масу у кондитерський мішок. На форму для запікання кладу пергамент і видавлюю з кондитерського мішка масу. Випікаю у розігрітій духовці до 190 градусів приблизно 35 хвилин.
Прикрашаю цукровою пудрою, смачного!