Вершково-пікантна намазка
Сьогодні чудова, швидка намазка на хліб до будь-якого столу, чоловіки оцінять смак, а жінки простоту та швидкість приготування.
Інгредієнти:
- Батон
- Крем-сир – 200 гр.
- Відварені яйця – 2 шт.
- Часник – 2 зубчики
- Зелень (кріп)
- Мелений гострий чи чорний перець за бажанням
Приготування:
Батон нарізаю на скибочки.
Обсмажую на сухій сковороді, до рум’яного кольору.
Крем-сир 200 гр. викладаю в чашу.
Відварені яйця 2 шт. розрізаю навпіл.
Розминаю виделкою.
Натираю часник 2 зубчики.
Нарізаю дрібно зелень (у мене кріп).
Трохи солю, додаю мелений гострий перець (за бажанням).
Перемішую.
Готову вершково-пікантну намазку розподіляю на скибочки батона.
Ніжна, повітряна намазка з невеликою гостротою на хрусткому батоні виходить дуже смачною.